Betonlook tegels

Het grootste assortiment van Nederland!

Tegel Outlet Holland beschikt over een uitgebreid assortiment aan betonlook vloertegels. Uiteraard vind je in onze outlets tegels in traditionele, klassieke kleuren als grijs, antraciet, bruin en beige, maar dat is slechts een kleine greep uit het aanbod. Laat je inspireren en informeren door ervaren adviseurs en breng een bezoek aan één van onze outlets bij jou in de buurt. De betonlookvloer voor jouw droominterieur vind je bij Tegel Outlet Holland. Alléén de prijs is outlet!

Ga voor een stoere look!

Bekend van woonprogramma’s op tv en dé grote vloertrend van het moment: de betonlookvloer. Tegels met de look-and-feel van beton, voor een krachtige basis in jouw woning. De stoere tegelvloeren, die ook binnen bedrijven steeds vaker als blikvanger gelden, zijn de ideale basis voor jouw creativiteit. Welke woon- of werkwens je ook hebt, betonlook vloertegels zijn onmisbaar in het interieur. Match jouw industriële vloer met stoffen, warme accessoires en leren meubels en maak van elke ruimte een plaatje met de authentieke betonlook.

Het beste van twee werelden!

De industriële betonlook is een graag geziene gast in moderne interieurinrichtingen. De populaire, steriele look combineert comfort, gemak en gebruiksvriendelijkheid met een stoere uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat het ruwe materiaal geschikt is voor vrijwel elk vertrek. Dit maakt het eenvoudig de stijl van de woonmaker door te voeren in de badkamer of het toilet. Met een betonlookvloer combineer je het beste van twee werelden; de robuuste tegels zijn namelijk niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens ongevoelig voor krassen, water- en vloeistofdicht én goed te combineren met vloerverwarming.Een greep uit ons assortiment

Betonlook: nóg mooier dan op de foto’s!

Wat een heerlijk bedrijf dit. Ik was afgelopen weekend voor het eerst bij Tegel Outlet Holland geweest. Ik kwam voor een marmer tegel en die kreeg ik zonder problemen mee naar huis om even thuis te bekijken hoe het zou staan. Uiteindelijk is deze tegel het niet geworden, maar een betonlook tegel, heel blij mee.

Nick uit Vinkeveen
Nick uit Vinkeveen
Betonlook tegels

Marmer tegels

Marmer past helemaal in de klassieke en luxueuze woontrends. Een echte marmeren vloer is prachtig, maar is delicaat. Met keramisch marmer combineer je de exclusieve uitstraling van marmer met alle voordelen van keramiek.

Houtlook tegels

Wil je een prachtige vloer die geschikt is voor vloerverwarming en ook nog duurzaam is? Dan is de houtlook tegel het voor jou! Bovendien is hij erg onderhoudsvriendelijk en geeft het een natuurlijke sfeer in jouw huis!

Natuursteen tegels

Een mooie natuursteenlook, maar zonder de kwetsbaarheid en vlekgevoeligheid van echt natuursteen? Dat kan! Wij bieden een ruime collectie natuursteenlook tegels.

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Vorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.