Spetterende collectie badkamertegels

Tegels zijn belangrijk voor de sfeer van je badkamer. Kies je voor moderne beige natuursteenlook tegels, of maak je een modern statement met extra grote vloertegels? Een warme uitstraling creëer je bijvoorbeeld met vloertegels met houtlook. Waar je ook voor kiest, je wilt je tegels waterdicht zetten. Daarom verkopen we naast tegels ook lijm, voeg en andere praktische producten om zelf tegels te verwerken. Laat je het liever doen? Dan brengen we je in contact met een echte tegelspecialist!

Prachtige vierkante tegels of rechthoekige exemplaren, we hebben ze allemaal. Kleine tegels van 60×60 cm, of extra grote exemplaren van 60×120 cm. Heb je de mooiste tegels uitgezocht? Dan maak je je badkamer helemaal af met sanitair van Tegel Outlet Holland. We helpen je met de keuze voor bijvoorbeeld toilet, douchegoot en douchewand.

Wist je dat je bij Tegel Outlet Holland al wandtegels hebt vanaf  € 24,95 per m²? Kom kijken in onze showroom in Purmerend of Schagen.

Nog meer moois voor je badkamer!

Als je kiest voor een nieuwe badkamer, wil je er lang van kunnen genieten. Koop daarom je tegels bij Tegel Outlet Holland. We bieden uitsluitend A-kwaliteit keramische wand- en vloertegels. Dat zijn tegels die sterk zijn, makkelijk gesneden kunnen worden en die goed hechten met onze lijm en voeg. Wil je zeker weten dat je de juiste producten kiest? Vraag het aan de specialisten in een van onze winkels. Ook als je het werk liever uitbesteedt, raden zij een tegelzetter bij jou in de buurt aan. Zo kan jij ongestoord van je uitgekozen tegels genieten.

Weet je nog niet precies welke vloer- of wandtegels goed bij jouw badkamer passen? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. We geven kleuradvies en laten je zien hoe je mooie combinaties maakt. Je kan ervoor kiezen om dezelfde tegels op de vloer als op de wand te gebruiken, maar je kan ook aparte vloer- en wandtegels kiezen. Bezoek ons in Schagen of Purmerend, de koffie staat klaar! 

Tegels in (bijna) alle soorten en maten beschikbaar!

Belangrijk! We hebben niet alleen veel verschillende soorten (kleuren) tegels, maar ook tegels in vele maten. Van 13×13 cm tot 120×120 cm, je vindt het in onze showrooms. Ben jij benieuwd of de tegel die jij op het oog hebt, ook de juiste maat heeft? Neem dan contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder op de pagina) of kom gezellig langs in onze showrooms in Purmerend of Schagen

Wandtegels vanaf € 24,95 per m²! Kom naar onze showroom in Purmerend of Schagen.

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Vorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.