Marmerlook tegels

Het grootste assortiment van Nederland!

Tegel Outlet Holland beschikt over een uitgebreid assortiment aan marmerlook vloertegels. Uiteraard vind je in onze outlets tegels in traditionele, klassieke kleuren als grijs, zwart, wit en beige, maar dat is slechts een kleine greep uit het aanbod. Laat je inspireren en informeren door ervaren adviseurs en breng een bezoek aan één van onze outlets bij jou in de buurt. De marmerlookvloer voor jouw droominterieur vind je bij Tegel Outlet Holland. Alléén de prijs is outlet!

Haal de luxe naar binnen!

Een marmerlook tegel geeft een klassieke en luxueuze uitstraling aan jouw woonruimte. Waar echt marmer voor velen een onbetaalbare investering is, zijn onze keramische tegels goed betaalbaar. En dit is niet het enige voordeel! Ze hebben niet alleen dezelfde exclusieve uitstraling als echt marmer, maar zijn ook nog onderhoudsvriendelijker. Daarnaast zijn onze marmerlook tegels kras- en slijtbestendig, waardoor je extra kan genieten van een lange levensduur. 

Leg ze waar je maar wilt

Iedereen kent de witte marmerlook tegel wel. Deze past vrijwel in ieder interieur en geeft een rustige en klassieke uitstraling aan de ruimte. De zwarte marmerlook tegels worden ook graag gebruikt in diverse ruimtes. Dit geeft een mooi contrast met lichte meubels. Of houd je van een warm tintje voor extra sfeer? Met een beige of bruine tint krijgt een keuken of badkamer een knusse en natuurlijke uitstraling. Ook qua aderprints is er genoeg te variëren. Zo kies je voor een subtiel nuanceverschil met dunne lijnen, of juist een echte blikvanger met robuuste aders die een stevig contrast geven op de tegel.


Een greep uit ons assortiment

De zoektocht naar de perfecte marmerlook tegel.

Door verschillende woonprogramma’s en tijdschriften wilde ik al een hele tijd een marmeren wand in mijn badkamer. Na een beetje onderzoek kwam ik erachter dat een marmerlook tegel is wat ik wilde. Via een vriendin van mij kwam ik bij Tegel Outlet Holland terecht. Wat. Een. Mooie. Showroom. De mannen waren erg vriendelijk en hebben mij goed geholpen bij het vinden van de perfecte tegel!

Sylvana uit Zaandam
Yessica uit Castricum
Marmerlook tegel

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn de perfecte toepassing als je van de stoere, industriële uitstraling van beton houdt, maar niet de mogelijkheid hebt om woonbeton te laten storten. Voor welke tegel ga jij?

Houtlook tegels

Wil je een prachtige vloer die geschikt is voor vloerverwarming en ook nog duurzaam is? Dan is de houtlook tegel het voor jou! Bovendien is hij erg onderhoudsvriendelijk en geeft het een natuurlijke sfeer in jouw huis!

Natuursteen tegels

Een mooie natuursteenlook, maar zonder de kwetsbaarheid en vlekgevoeligheid van echt natuursteen? Dat kan! Wij bieden een ruime collectie natuursteenlook tegels.

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Previous slide
Next slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.