Onze tegelvlogger neemt je mee in de prachtige wereld van vloer- en wandtegels. We laten je zien waarom je bijvoorbeeld altijd voor keramische tegels moet kiezen. Of wat de nieuwste collectie grote tegels zijn. En we geven je tips voor het kiezen van je de juiste tegels, beste afwerking en de mooiste passende kleuren en structuren. Tot slot leer je ook alles over waarom je in kleine ruimtes ALTIJD moet kiezen voor grote tegels. Groot, maakt immers groter! Veel kijkplezier!

Waarom keramische tegels?

Zo leg je een tegelvloer!

Dit formaat past het beste bij jou

Marmerlook en visgraat tegels

Hoe maak je je badkamer groter?

Houtlook keramische tegels

Visgraatvloeren zijn populair!

Marmerlook badkamertegelsVorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.