Een greep uit ons assortiment

Alle vloer- en wandtegels die je op deze pagina ziet zijn verkrijgbaar in onze vestigingen. Het zijn stuk voor stuk A-kwaliteit tegels! Alleen de prijs is Outlet! Onze klanten waarden ons gemiddeld met een 9.5! (meer dan 428 beoordelingen). Hopelijk tot ziens in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar!NIEUW! PVC vloeren!

De allerbeste PVC vloeren collectie van Nederland. O.a. waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast, geluidsdempend en geen ondervloer meer nodig (perfect dus inclusief vloerverwarming).

Woonkamer

De unieke vloertegels van Tegel Outlet Holland maken iedere woonkamer sfeervol. Wat dacht je van prachtige keramische houtlook tegels?

Badkamer

Kleine badkamer? Kies voor grote wand- en vloertegels. Je badkamer lijkt dan direct groter! Bekijk hier ons aanbod in badkamertegels.

Keuken

Wand- en vloertegels voor in de keuken: onveranderlijk qua vorm en zeer bestendig tegen vlekken en producten.

Tuin

Op zoek naar een mooie tuintegel? Of wil je je woonruimte vergroten door dezelfde tegel te bruiken? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden!

Tegels in (bijna) alle soorten en maten beschikbaar!

Belangrijk! We hebben niet alleen veel verschillende soorten (kleuren) tegels, maar ook tegels in vele maten. Van 13×13 cm tot 120×120 cm, je vindt het in onze showrooms. Ben jij benieuwd of de tegel die jij op het oog hebt, ook de juiste maat heeft? Neem dan contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder op de pagina) of kom gezellig langs in onze showrooms in Purmerend of Joure

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd!