Unieke keukentegels

Tover jij de lekkerste gerechten op tafel, maar baal je van de spetters tomatensaus of jus op de muur van je keuken? Dan is het tijd voor keukentegels van Tegel Outlet Holland. In onze showrooms vind je vloer- en wandtegels van A-kwaliteit. En de prijs? Die is verrassend laag. Kom snel langs in een van onze winkels en ontdek het assortiment betonlook-, natuursteenlook-, marmerlook-, houtlook tegels en veel meer.

Een betonlook vloer wordt steeds populairder in de keuken. Combineer deze tegels met koperen of matzwarte accessoires en geef je keuken zo een industriële look. Maar ook voor de moderne keuken zijn er voldoende tegels op voorraad. Met de houtlook of natuursteenlook tegels krijgt je keuken een natuurlijk uitstraling.

Wist je dat je bij Tegel Outlet Holland al vloertegels hebt vanaf € 34,95 per m²? Kom kijken in onze showroom in Purmerend of Schagen.

De mooiste wandtegels

Wandtegels zijn waterdicht en eenvoudig te reinigen. Vocht- en vetspetters, daar ontkom je niet aan. Je wil ze echter niet permanent in je keuken terugzien. Dan is een tegelwand de ideale oplossing. Tegels zijn heel eenvoudig te reinigen. Met een vochtig doekje verdwijnt het vuil als sneeuw voor de zon. En met de juiste lijm en voeg zorg je voor een waterdichte muur. Zo kan je onbezorgd knoeien in je keuken.

Weet je nog niet precies welke vloer- of wandtegels goed bij jouw keuken passen? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. We geven kleuradvies en laten je zien hoe je mooie combinaties maakt. Je kan kiezen om dezelfde tegels op de vloer als op de wand te gebruiken, maar je kan ook aparte vloer- en wandtegels kiezen. Bezoek ons in Schagen of Purmerend. De koffie staat klaar. 

Tegels in (bijna) alle soorten en maten beschikbaar!

Belangrijk! We hebben niet alleen veel verschillende soorten (kleuren) tegels, maar ook tegels in vele maten. Van 13×13 cm tot 120×120 cm, je vindt het in onze showrooms. Ben jij benieuwd of de tegel die jij op het oog hebt, ook de juiste maat heeft? Neem dan contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder op de pagina) of kom gezellig langs in onze showrooms in Purmerend of Schagen

Wandtegels vanaf € 24,95 per m²! Kom naar onze showroom in Purmerend of Schagen.

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Vorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.