Houtlook tegels

Het grootste assortiment van Nederland!

Een houten vloer is mooi, maar vraagt ook veel onderhoud. Eens in de zoveel jaar moet de vloer geschuurd en gelakt worden. Wil je wel de uitstraling van hout, maar het gemak van tegels? Dan kies je voor houtlook tegels van Tegel Outlet Holland, oftewel houtlook tegels. Deze tegels zijn vloeistofdicht en oersterk. Ongelukjes dweil je als sneeuw voor de zon weg. Ook genieten van zo’n praktische houtlook tegelvloer? Kom dan langs in onze showroom!

Houtlook in de badkamer? Dat kan!

Een houten vloer in je badkamer of toilet, dat is vragen om problemen. Wil je toch de uitstraling van hout in je badkamer? Dan realiseer je die look met houtlook tegels. Samen met vloerverwarming stel je zo de ideale luxe badkamer samen. 

Warm, warmer, warmst

Een warme look is mooi, maar je krijgt er geen warme voeten van. Van vloerverwarming krijg je dat wél. Gelukkig zijn onze keramische houtlook tegels ideaal te combineren met vloerverwarming. Je vloertegels hebben een warme uitstraling en een behaaglijke temperatuur.Een greep uit ons assortiment

Houtlook tegel aanbod is groot!

Ben in de winkel in Purmerend geweest voor houtlook tegels. Het aanbod is groot hier. Had niet een al te groot budget, maar hier kon ik zeker slagen. Direct besteld en nu afwachten wanneer het gelegd gaat worden. Bedankt!

Jacob uit Alkmaar
Jacob uit Alkmaar
Houtlook tegel

Natuursteen tegels

Een mooie natuursteenlook, maar zonder de kwetsbaarheid en vlekgevoeligheid van echt natuursteen? Dat kan! Wij bieden een ruime collectie natuursteenlook tegels.

Marmer tegels

Marmer past helemaal in de klassieke en luxueuze woontrends. Een echte marmeren vloer is prachtig, maar is delicaat. Met keramisch marmer combineer je de exclusieve uitstraling van marmer met alle voordelen van keramiek.

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn de perfecte toepassing als je van de stoere, industriële uitstraling van beton houdt, maar niet de mogelijkheid hebt om woonbeton te laten storten. Voor welke tegel ga jij?

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Vorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.