Natuursteenlook tegels

Het grootste assortiment van Nederland!

Tegel Outlet Holland beschikt over een uitgebreid assortiment aan natuursteenlook vloertegels. Uiteraard vind je in onze outlets tegels in traditionele, klassieke kleuren als grijs, antraciet, bruin en beige, maar dat is slechts een kleine greep uit het aanbod. Laat je inspireren en informeren door ervaren adviseurs en breng een bezoek aan één van onze outlets bij jou in de buurt. De natuursteenlook voor jouw droominterieur vind je bij Tegel Outlet Holland. Alléén de prijs is outlet!

De voordelen van een natuursteenlook!

Wist je dat natuursteen al meer dan 5.000 jaar als bouwmateriaal wordt gebruikt? Natuursteen is namelijk sterk en duurzaam. Het materiaal is echter ook duur, zeer vlekgevoelig en poreus. Terwijl je voor veel minder geld van een hogere kwaliteit kunt genieten! Een natuursteenlook of leisteenlook tegel is wel slijtvast, vloeistofdicht en zeker niet poreus, maar ook niet vlekgevoelig. Bij Tegel Outlet Holland vind je daarom natuursteenlook tegels en leisteenlook. Dat zijn keramische tegels met een natuursteen uitstraling.

Voor elke ruimte in huis

Alle natuursteenlook tegels en leisteenlook tegels van Tegel Outlet Holland hebben een sterke, waterdichte glazuurlaag. Daarmee zijn de tegels geschikt voor elke ruimte in huis, maar ook voor buiten op het terras. Natuursteenlook tegels zijn supersterk en krasvast. Laat je iets vallen op je stenen vloer, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je tegelvloer kan het allemaal aan. Natuursteenlook tegels hebben we in verschillende kleuren en maten. De tegels hebben we in bruintinten, grijs, antraciet, zwart en nog veel meer kleuren. De tegels zijn meestal niet effen, maar hebben een werkje erin. Soms is dat effect heel subtiel, maar andere tegels hebben juist weer een opvallend patroonEen greep uit ons assortiment

De tegels van Tegel Outlet Holland zijn echt super!

In eerste instantie wilde ik het liefst geen tegelvloer. Op Instagram zag ik Tegel Outlet langskomen, met prachtige afbeeldingen. In de showroom waren de tegels zo mooi! De natuursteenlook sprong er voor mij uit. Barry liet me alle soorten en maten zien. Nu heb ik in mijn badkamer grote natuursteenlook tegels. Ben erg tevreden!!

Rosa uit Purmerend
Rosa uit Purmerend
Natuursteenlook

Houtlook tegels

Wil je een prachtige vloer die geschikt is voor vloerverwarming en ook nog duurzaam is? Dan is de houtlook tegel het voor jou! Bovendien is hij erg onderhoudsvriendelijk en geeft het een natuurlijke sfeer in jouw huis!

Marmer tegels

Marmer past helemaal in de klassieke en luxueuze woontrends. Een echte marmeren vloer is prachtig, maar is delicaat. Met keramisch marmer combineer je de exclusieve uitstraling van marmer met alle voordelen van keramiek.

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn de perfecte toepassing als je van de stoere, industriële uitstraling van beton houdt, maar niet de mogelijkheid hebt om woonbeton te laten storten. Voor welke tegel ga jij?

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Previous slide
Next slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.