Robuuste tuintegels

Wij verkopen geen ‘aparte’ tuin- en/of terrastegels, maar onze collectie A-kwaliteit vloertegels kan voor 100% gebruikt worden in jouw tuin. Echt waar! 

Hoe dat werkt? Al onze tegels zijn vorst- en vochtbestendig en kunnen daardoor allemaal als tuin- en/of terrastegel worden gebruikt. Met de juiste ondervloer en lijm, kunnen ze daarom allemaal in jouw tuin verwerkt worden! De tegels zijn 10 mm dik en kunnen daarom niet op zand gelegd worden! Er moet eerst een verharde (beton)vloer onder. Deze wordt gestort op het zand. Belangrijk dus om eerst 10 tot 15 cm zand weg te graven en daarna de betonvloer te storten. Dit kun je zelf doen of uitbesteden aan een aannemer. 

Wist je dat je bij Tegel Outlet Holland al vloertegels hebt vanaf € 34,95 per m²? Kom kijken in onze showroom in Purmerend of Schagen.

De moeite waard!

Na het storten van het beton kan er een strakke zand/cementvloer worden gesmeerd. Onze A-kwaliteit tegels hebben uiteraard een strakke ondervloer nodig. Na het vlak maken van de betonvloer kan er gelegd worden. Aangezien bijna al onze tegels buiten kunnen worden gelegd, is de keuze enorm. Belangrijk is de juiste buitenlijm te gebruiken, deze moet vorst- en vochtbestendig zijn en is uiteraard bij ons verkrijgbaar! 

Omdat er beton is gestort heb je nooit meer last van onkruid, mieren, wurmen, ongedierte etc.  Je hebt ook nooit meer last van verzakte tegels of kuilen waar water in blijft staan. Nooit meer kapotte tegels. Onze tegels blijven eenvoudig 30 jaar strak en netjes liggen. Tot slot heb je ook bijna geen onderhoud meer! Na elke winter even de hogedrukspuit erover en klaar. Zo houd je tijd over om te genieten van jouw prachtige tuintegels.

Tegels in (bijna) alle soorten en maten beschikbaar!

Belangrijk! We hebben niet alleen veel verschillende soorten (kleuren) tegels, maar ook tegels in vele maten. Van 13×13 cm tot 120×120 cm, je vindt het in onze showrooms. Ben jij benieuwd of de tegel die jij op het oog hebt, ook de juiste maat heeft? Neem dan contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder op de pagina) of kom gezellig langs in onze showrooms in Purmerend of SchagenVloertegels vanaf € 34,95 per m²! Kom naar onze showroom in Purmerend of Schagen.Vorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.