Warme woonkamertegels

Bij het stijlen van een woonkamer is de vloer erg belangrijk: het is immers de basis van het interieur en zal voor een groot deel de sfeer in huis bepalen. Het leuke aan woonkamertegels is dat ze praktisch én stijlvol zijn. Tegels voor in de woonkamer vind je bij ons in allerlei soorten en maten, waardoor je aan inspiratie niet tekort schiet. Of je nou een industrieel, modern of landelijk interieur wilt: alles kan!

Ga voor een houtlook vloer in je woonkamer! Houtlook tegels zijn een populaire keuze omdat ze de ruimte een warme, uitnodigende sfeer geven. De tegel is gemaakt om op hout te lijken, maar hij is duurzamer en gemakkelijker te onderhouden. Als je dan ook nog eens vloerverwarming inpast, kan je heerlijk in een gezellig interieur de koude wintermaanden binnen vertoeven!

Wist je dat je bij Tegel Outlet Holland al vloertegels hebt vanaf € 34,95 per m²? Kom kijken in onze showroom in Purmerend of Schagen.

Warme voeten en een prachtige vloer!

In een landelijk interieur passen vloertegels met een houtlook heel goed. Een bijkomstig voordeel is dat je een vloer hebt dat van hout lijkt, maar waaronder je met gemak vloerverwarming kunt installeren. Daar komt nog bij kijken dat vloertegels in de woonkamer een stuk gemakkelijker schoon te houden zijn dan echte houten vloeren – het schuren en lakken van de vloer is verleden tijd!

Bij Tegel Outlet Holland hebben we een groot aanbod aan woonkamertegels. Wij zijn een outlet, waardoor we een stuk voordeliger uitpakken dan andere winkelketens. Aangezien we de prijzen zo laag mogelijk willen houden, hebben we ervoor gezorgd dat onze winkels niet in onnodig dure winkelstraten te vinden zijn. Op deze manier betaal je alleen voor het product. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Tegels in (bijna) alle soorten en maten beschikbaar!

Belangrijk! We hebben niet alleen veel verschillende soorten (kleuren) tegels, maar ook tegels in vele maten. Van 13×13 cm tot 120×120 cm, je vindt het in onze showrooms. Ben jij benieuwd of de tegel die jij op het oog hebt, ook de juiste maat heeft? Neem dan contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder op de pagina) of kom gezellig langs in onze showrooms in Purmerend of SchagenVloertegels vanaf € 34,95 per m²! Kom naar onze showroom in Purmerend of Schagen.

Let op: koop nooit tegels online

Kleuren van tegels op foto’s komen nooit exact overeen met de werkelijkheid. Kom dus altijd naar de showroom om de tegels te bekijken en laat je goed adviseren. Wij krijgen dagelijks mensen in onze showroom die verrast zijn over de verschillen als zij de tegels in het echt zien. Krijg geen spijt en neem de tijd! Vorige slide
Volgende slide

A-kwaliteit tegels & PVC, maar wel voor outlet prijzen! Al ruim 30 jaar ervaring en een begrip in de tegelwereld. Per jaar maken wij duizenden klanten blij met prachtige tegelvloeren voor hun woonkamer, badkamer, keuken, toilet en zelfs voor buiten op het terras of in de tuin.

Door onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad kunnen wij al jaren de garantie geven: de laagste prijzen van Nederland

Italiaanse tegels zijn keramische tegels van de bovenste plank. De nieuwste trends en ontwikkelingen (zoals houtlook en betonlook tegels) komen uit de ‘laars’ van Europa. Tegel Outlet Holland houdt deze ontwikkelingen vanzelfsprekend scherp in de gaten. In onze showroom zijn dan ook met enige regelmaat nieuwe collecties te vinden.

Een tegel moet je zien en voelen. Daar geloven wij bij Tegel Outlet Holland heilig in. Te vaak horen wij de slechte ervaringen van mensen die toch ‘even’ hun tegels online bestellen. De kleur klopt dan niet of de kwaliteit laat te wensen over. En hoe dan verder? Dat wil je niet. Stap in de auto en kom naar onze showroom. Aanschouw de prachtige opstellingen met vloer- en wandtegels in alle kleuren en formaten die je maar kunt wensen.