Top 3 hoe je het beste je houtlook tegelvloer kunt stijlen

Tegelvloeren met een houtlook zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren omdat ze de natuurlijke schoonheid van hardhouten vloeren bieden zonder de hoge kosten en het onderhoud. Als je erover denkt om houtlook tegels in je huis te leggen, zijn hier drie ontwerptips om je te helpen het meeste uit je nieuwe vloeren te halen:

1. Houd rekening met de algemene stijl van je huis. Houtlook tegels zijn er in allerlei kleuren en texturen, dus is het belangrijk een stijl te kiezen die het bestaande ontwerp van je huis aanvult. Bijvoorbeeld, als je een huis in rustieke stijl hebt, zou je een tegel met een verweerde afwerking kunnen kiezen. Omgekeerd, als je huis een meer moderne esthetiek heeft, zou je kunnen kiezen voor een strakke, gepolijste tegel.

2. Kies de juiste maat voor je ruimte. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten, van kleine mozaïektegels tot groot formaat platen. Het is belangrijk dat je een formaat kiest dat past bij de schaal van je ruimte.

3. Denk na over hoe de tegel gebruikt zal worden. Zal hij geplaatst worden op plaatsen met veel verkeer, zoals de ingang?

Ook leuk om te lezen