Bekijk de betonlook tegeltrend van 2022

Een tegel die steeds vaker in het interieur terugkomt is de keramische betonlook tegel. De betonlook oogt neutraal, robuust en geeft een ruimte een stoer tintje. Perfect voor een woning met een industriële look en feel! Buiten dat de betonlook tegel prachtig staat, is ook het onderhoud zeer eenvoudig en kan er gemakkelijk vloerverwarming onder worden gelegd. Keramiek is een materiaal waar je met de meest gewone onderhoudsproducten al goed uit de veren komt.

Bang dat de betonlook tegel je ruimte kil of ongezellig maakt? Met de juiste tips kunnen wij laten zien dat het juist heel stijlvol kan zijn. Werk bijvoorbeeld met warme kleuren en materialen. Combineer jouw koele ondertoon tegel in de badkamer met een houtlook wandtegel of -meubel! Leg een warm en gezellig vloerkleed op jouw tegelvloer in de woonkamer of maak de industriële look nog stoerder en ga voor zwarte accessoires!
Zoek je grote vloertegels van 120×120, 60×120, 90×90 of 75×75? Of wil je  indruk maken met een grote betonlooktegel van 30×120 in je nieuwe woon- of badkamer? Kijk dan eens naar tegelstroken of 3D tegels. Daarmee boots je het effect van een gemetselde muur eenvoudig na met schitterende tegels.

Ook leuk om te lezen