Tegel Outlet Holland Home   Tegels   VISGRAAT... houttegel 20x120 cm 4 kleuren

VISGRAAT... houttegel 20x120 cm 4 kleuren

VISGRAAT... houttegel 20x120 cm 4 kleuren

Visgraat is helemaal terug van weggeweest, maar dan wel in een groter formaat dan vroeger.

De visgraat 2.0 wordt nu vaak gemaakt met een houttegel in het formaat 20x120 cm.


Je weet allang dat een keramische houtegel belachelijk sterk is, vloeistofdicht is en perfect te combineren is met vloerverwarming.......Onderhoudsvriendelijk, noemen wij dit!

Laat je niets wijsmaken over laminaat en/of echt hout met vloerverwarming, werkt absoluut niet en wordt je wel aangeboden of het perfect is, wij horen elke dag de horror verhalen van onze klanten. Ons huis wordt totaal niet warm, scheuren of bolstaan hout enz enz.


Dan de gietvloer speciaal voor mensen die moeite hebben met voegen! Die verhalen zijn het meest schreinend, een gezin met 2 kinderen en een hond...... Ze komen dagelijks binnen bij ons, eerste wat ze zeggen....., NOOIT meer een gietvloer, helemaal onder vlekken, maar er was belooft dat er niets kon intrekken, jaja verkooppraatjes.


Over PVC hoeven wij het niet te hebben, je snapt zelf wel dat een vloer van plastic, want dat is PVC...., totaal niet sterk is, niet bestand tegen krassen en zeker niet tegen kinderen en huisdieren...Een optie voor misschien de slaapkamer, maar meer ook niet als je voor duurzaam gaat.


Keramische tegels liggen lachend 30 jaar, geen krassen (bij de juiste kwaliteit) geen vlekken, toch een ongeluk met een grote zware tafelpoot, dan is een tegel binnen 30 minuten vervangen. Daarom adviseren wij altijd een doos extra te bestellen, dit i.v.m. tint en kaliber.


Kom eens langs, laat je verrassen door de looks en prijzen, bij ons geen bouwmarkt kwaliteit, geen Hornbach rommel. Tegels komen bij ons uit fabrieken die zich al meer dan 75 jaar hebben bewezen...... Tot snel, de koffie staat klaar (meer dan 30 jaar inkoop ervaring in tegels)

Kleur
Bruin
Maat
20x120
Tegeldikte
10 mm
Gerectificeerd
Ja
Geschikt als tuintegel
Ja *niet geschikt op een zandbodem, wel geschikt op een verharde vloer
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord