Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Keramische parket in 26x160 cm, er zijn 6 kleuren.

Keramische parket in 26x160 cm, er zijn 6 kleuren.

Keramische parket in 26x160 cm, er zijn 6 kleuren.

De houtlook-tegels zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment, de vraag is zeer groot, maar ons assortiment is groter! Wij hebben de grootste keuze in keramische hout, ook wel keramisch parket genoemd en/of houtlook-tegels. Dit zijn tegels in de hoogste slijtklasse en perfect te combineren met vloerverwarming.


Dit is een formaat wat nog niemand heeft, ze gaan allemaal volgen want dit is zo mooi! De plank is 26x160 cm en er zijn 6 supermooie kleuren! Kom het zsm live bekijken.


NOOIT meer schuren of lakken, niet meer bang zijn bij ongelukjes met water, kinderen krijgen deze houtlook-tegels niet stuk en huisdieren mogen best een plasje doen, geen gele vlekken meer in je prachtige vloer! Keramisch parket is onverwoestbaar en zeer makkelijk qua onderhoud.


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Kleur
Bruin
Maat
26x160
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord