Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Woonkamertegels   NEW uit Italia 90x90 cm zeer betaalbaar....!

NEW uit Italia 90x90 cm zeer betaalbaar....!

NEW uit Italia 90x90 cm zeer betaalbaar....!

Dit is onze nieuwste aanwinst in 90x90 cm, er zijn 3 kleuren en de look is fantastisch, wat een beauty......! (*** ook verkrijgbaar in 30x60 en 60x60 cm, dan €35,95 p/m2)


Voor de prijs hoef je deze grote 90x90 keramische vloertegel niet te laten liggen, je kan ze beter meteen aanschaffen en laten leggen, uiteraard perfect met vloerverwarming.


De kwaliteit is belachelijk hoog, de uitstraling is rijk en de maat is perfect voor elke woonkamer, je weet het nu wel......zeg het toch nog één keer, GROOT maakt echt GROTER.


Dit kan in een woonkamer van 50 m2, maar ook zeer goed als je 100 m2 moet leggen, kom deze tegels live zien, koop nooit online. Geloof ons, de kat in de zak verhalen stromen binnen!


Een keramische vloertegel laat zich gewoon echt niet fotograferen, dit gaat stomweg niet met kunstlicht of in een studio met dure camera´s, je moet een tegel zien en voelen. 


De koffie staat klaar, er is altijd een monstertegel aanwezig in onze showrooms, dus tot snel.

Kleur
Grijs
Maat
90x90
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord