Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Raspaard uit Italia...90x90 cm grijs

Raspaard uit Italia...90x90 cm grijs

Raspaard uit Italia...90x90 cm grijs

Uit Italie komen de mooiste tegels, dat is al jaren zo. Dit zijn echt wel raspaarden, wat een ongelofelijke beauty´s en het formaat is echt groot. Er zijn weinig Outlets die zulke tegels verkopen, wij proberen altijd het nieuwste van het nieuwste te vinden in tegelland.


Deze 90x90 cm vloertegel is er in 5 prachtige kleuren, er is een: (ze zijn er ook in 60x120 cm)

ijswit, lichtgrijs, grijs, taupe en antraciet, dus voor elk wat wils.


En je weet groot maakt groter, deze tegel kan in een woonkamer van 50 m2 de kamer juist groter laten lijken, je hoeft dus geen landhuis te hebben om deze beauty te kopen.

Een lichte kleur maakt het allemaal nog groter doen lijken, een donkere kleur geeft meer een luxe gevoel.


Koop tegels NOOIT online, wij horen echt horror verhalen van onze klanten, het is nooit wat je verwacht, een vloertegel moet je live zien en echt voelen.....! Geloof ons met 25 jaar ervaring. Kom naar een van onze winkels, altijd ruime keuze, genoeg voorraad en alles is gewoon te bestellen. Wij verkopen GEEN partijhandel, wel A-kwaliteit vloertegels voor Outletprijzen.....

Kleur
Grijs
Maat
90x90
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord