Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Klei-look vloertegel 60x60 cm wit

Klei-look vloertegel 60x60 cm wit

Klei-look vloertegel 60x60 cm wit

De klei-look is een prachtige natuurlijke ogende uitstraling, vandaar de naam klei-look. Er zit in deze tegel een prachtige print en uiteraard perfect te combineren met vloerverwarming. De tegels zijn allemaal in zeer hoge slijtgroep en kunnen ook buiten worden verwerkt, mits de juiste lijm wordt gebruikt!

Er zijn 3 kleuren, dat zijn grijs, wit en beige. Er is ook van elke kleur een 30x60 cm uitvoering en deze kost €24,95 p/m2. De 60x60 cm is er al voor €29,95 p/m2, dus voor de prijs hoef je deze zeer aparte tegel niet te laten liggen.

Van deze fabrikant hebben wij ook nog een Zen uitvoering, deze is er in twee kleuren en ook in 2 formaten, dus een 30x60 cm en een 60x60 cm, de kleuren zijn wit en antraciet (zie andere advertenties). Dit soort tegels moet je echt live zien, koop nooit iets via een webshop kom het in het echt voelen en zien! De koffie staat altijd klaar, tot snel.

 

Kleur
Wit
Maat
60x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord