Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

Onze vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Houttegels en Keramisch parket   Koopje Houttegel 21x85 cm bruin

Koopje Houttegel 21x85 cm bruin

Koopje Houttegel 21x85 cm bruin

Deze houttegel is erg betaalbaar en in 4 verschillende kleuren, er zijn 4 uitvoeringen in lichtbruin, donkerbruin, beige en grijs.


Dit soort tegels kunnen overal gebruikt worden, ze passen perfect in de badkamer, maar in het toilet zouden ze ook niet misstaan. De tegels kunnen ook prima in de keuken of bijkeuken, in de slaapkamer is het ook een goede optie. Je kunt houttegels overal voor gebruiken en zijn perfect te combineren met vloerverwarming, er is geen betere warmtedoorgever dan een keramische tegel. NOOIT meer lakken en/of schuren, vloeistofdicht en qua onderhoud dus een eitje!

Je wilt ze in de tuin gebruiken, dat is ook geen probleem! Wel de juiste lijm gebruiken die goed bestand is tegen vocht, maar vooral tegen vorst. Laat je in onze winkels goed informeren.


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Maat
21x85
Kleur
Bruin
Kom naar de winkel
TegelOutlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord