Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Houttegels en Keramisch parket

Houttegels en Keramisch parket

Gekozen filters: Antraciet Beige

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 5 van 5

Een houten vloer is mooi, maar vraagt ook veel onderhoud. Eens in de zoveel jaar moet de vloer geschuurd en gelakt worden. Wil je wel de uitstraling van hout, maar het gemak van tegels? Dan kies je voor houttegels van Tegel Outlet oftewel tegels houtlook. Deze tegels zijn vloeistofdicht en oersterk. Ongelukjes dweil je als sneeuw voor de zon weg. Ook genieten van zo’n praktische houttegelvloer? Kom dan naar een van onze tegeloutlets.


Keramische houttegels: de sterkste tegels die er zijn
Een vloertegel moet tegen een stootje kunnen. Je laat namelijk weleens iets vallen. Ook een ongelukje van een huisdier of een omgestoten beker van je kind mag je vloer niet verpesten. Keramische houttegels zijn dan ideaal. Ze zijn sterk en gebruiksvriendelijk. Eenmaal gelegd zijn deze tegels vloeistofdicht. Even dweilen en je tegels zijn weer als nieuw.


Met deze tegels heb je meer dan alleen een warme look
Een warme look is mooi, maar je krijgt er geen warme voeten van. Van vloerverwarming krijg je dat wél. Gelukkig zijn de keramische houttegels van Tegel Outlet ideaal te combineren met vloerverwarming. Je vloertegels hebben een warme uitstraling en een behaaglijke temperatuur.


Tegels houtlook voor iedere ruimte in huis
Een houten vloer in je badkamer of toilet, dat is vragen om problemen. Wil je toch de uitstraling van hout in je badkamer? Dan realiseer je die look met houttegels. Samen met vloerverwarming stel je zo de ideale luxe badkamer samen. De tegels in het echt bekijken? Bezoek onze winkels.

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is Outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord