Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Groot en zeer scherp geprijsd...60x60 & 30x60 cm grijs

Groot en zeer scherp geprijsd...60x60 & 30x60 cm grijs

Groot en zeer scherp geprijsd...60x60 & 30x60 cm grijs

Dit is een nieuwe tegel met een print die heel erg op de Mosa Terra XL lijkt, maar nu geen €79,99 p/m2 kost, bij ons is de 60x60 & 30x60 cm. NU VOOR €35,90 p/m2.....!


Er zijn 3 kleuren, van elke kleur is er ook een 80x80 deze kosten €41,90 p/m2.


Je weet groot maakt groter, dus in je woonkmaer een 80x80 cm laat de kamer groter lijken, minder voeg is ook nog minder onderhoud. Deze tegels zijn perfect met vloerverwarming te combineren, maar dat zijn al onze tegels die wij verkopen.


Wij verkopen alleen A-kwaliteit, verkopen geen partijen, maar hanteren wel Outlet-prijzen en dat maakt ons zeer uniek. Vele klanten gingen je voor, wij krijgen van onze klanten een dikke 9.7 in de reviews. Koop NOOIT tegels online, kom ze live bekijken en voelen.


Onder het genot van een heerlijke cappucinno maken wij het waar, je gaat de deur uit met prachtige, betaalbare tegels. Nog niet meteen nodig, dan pre-orderen wij alvast je tegels en zo grijpen wij dus nooit mis!

Kleur
Grijs
Maat
60x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord