Tegel Outlet Holland Home   Tegels   DE tegel van NU....60x120 cm BRUIN

DE tegel van NU....60x120 cm BRUIN

DE tegel van NU....60x120 cm BRUIN

DE tegel voor dit jaar is deze ogelofelijk mooie 60x120 cm vloertegel uit Italia......


Het land met de mooiste tegels, de looks en prints uit dat land zijn ongeëvenaard!

Perfect te combineren met vloerverwarming, deze combinatie bespaar qua energie.


Als je op ons Youtube kanaal hebt gekeken, dan weet je dat groot, groter maakt en dat wij dit prediken. Een grote tegel PAST ALTIJD, ook in een kleine ruimte, een grote tegel maakt het juist ruimtelijker. Een grote tegel is minder onderhoud, door minder voeg! 


Dit zijn allemaal zeer grote voordelen om voor een grote tegel te kiezen, dit zijn vloertegels voor een woonkamer, maar wij verkopen bijna 50% in badkamers en toiletten. Deze tegel is dus in elke ruimte van je huis te gebruiken, geloof ons...... Dit soort grote tegels wordt de eye-catcher van je huis, het welbekende WOW effect.


Koop dit soort tegels nooit online en nooit van een foto, dit valt ALTIJD tegen. Bekijk dit soort tegels live in onze winkels, je moet dit echt zien en voelen. Met onze jarenlange ervaring weten wij dat kopen van tegels online, een kat in de zak verhaal wordt.


Kom eens langs en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorraad, de koffie staat altijd klaar.

Kleur
Bruin
Maat
60x120
Tegeldikte
9 mm
Geschikt als tuintegel
Ja *niet geschikt op een zandbodem, wel geschikt op een verharde vloer
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord