5 Vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring

Advies

Persoonlijk en op maat
Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels

Tegels

Item 1 t/m 20 van 189
1 2 3 ... 10 »

Wil je niet teveel betalen voor je tegels, maar wel de beste kwaliteit? Dan koop je je tegels bij TegelOutlet. Met 5 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Omdat wij inkopen bij een groothandel is onze voorraad groot en ons assortiment nog groter, geen partijhandel, maar regulieren en na te bestellen tegels. Bekijk ons assortiment online of bezoek een van onze vestigingen. Goedkope A-kwaliteit vloer en wandtegels vind je bij ons!


Tegels voor elke ruimte
Een luxe uitstraling voor je badkamerkeuken of toilet? Dat realiseer je gemakkelijk en goedkoop met de tegels van TegelOutlet. Maar ook een stoere wand in de woonkamer of een stenen vloer in de serre maak je met tegels uit ons assortiment. In ons assortiment vind je klassieke wandtegels, hippe vloertegels en uiteraard keramische tegels met slijtgroep 5. Creëer een unieke sfeer met voordelige tegels van TegelOutlet Holland.


Betaalbare tegels in elk formaat
Zoek je grote vloertegels van 75×75 cm, of wil je indruk maken met grote betonlooktegels en/of een houttegel van 30×120 cm in je nieuwe woonkamer? Helemaal hip zijn de tegelstroken of de 3D tegels, perfect voor de badkamer en/of het toilet. Daarmee boots je het effect van een gemetselde muur eenvoudig na met schitterende tegels.

Jouw smaak aan de wand of op de vloer maak je waar met het gevarieerde assortiment van TegelOutlet. Bekijk de tegels op de website of kom langs in een van onze winkel. De koffie staat voor je klaar! Goedkoop wordt bij ons absoluut geen duurkoop!