Kom naar tegeloutlet Purmerend!

TegelOutlet Purmerend: Dé Tegelwinkel van Purmerend Met Onverslaanbare Prijzen

Zoek je naar de perfecte tegels voor je nieuwe keuken, badkamer of woonkamer? TegelOutlet Purmerend is de tegelwinkel in Purmerend waar je moet zijn! Niet alleen hebben wij een brede selectie van tegels en vloeren, maar we bieden ook de laagste prijzen in Nederland. Geniet van een ongekende korting van 40 tot 80% op de adviesprijs en transformeer je woning zonder een gat in je portemonnee te slaan.

Showroom: Een Wereld aan Tegels en Vloeren

Waarom zou je genoegen nemen met een kleine greep uit wat beschikbaar is? Kom naar onze showroom in Purmerend en laat je verrassen door ons enorme aanbod. Van moderne designs tot tijdloze klassiekers, we hebben voor elk wat wils. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Waarom TegelOutlet Purmerend?

Naast onze onklopbare prijzen, staat TegelOutlet Purmerend ook garant voor kwaliteit. We werken enkel met betrouwbare leveranciers en bieden tegels en vloeren die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook jarenlang meegaan. Waarom zou je meer betalen voor minder? Kies voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en ontdek de mogelijkheden bij TegelOutlet Purmerend.

Bezoek Ons Vandaag Nog

Als je op zoek bent naar kwaliteit, variëteit en onovertroffen prijzen, dan is de keuze snel gemaakt. Kom vandaag nog naar TegelOutlet Purmerend en vind de tegels en vloeren die je altijd al wilde hebben. Wacht niet langer, want met zulke kortingen vliegt ons aanbod de deur uit!

Showroom Purmerend

Ma: 10.00 tot 16.00 uur
Di:   10.00 tot 16.00 uur
Wo: 10.00 tot 16.00 uur
Do: 10.00 tot 16.00 uur
Vrij: 10.00 tot 16.00 uur
Zat: 10.00 tot 16.00 uur
Zo – gesloten

FEESTDAGEN ROOSTER 🎄
Op zaterdag 24 dec. vanaf 15:00 uur gesloten. Van 25 dec t/m 1 januari gesloten. Vanaf 2 januari zijn onze reguliere openingstijden weer van toepassing. Fijne Feestdagen namens team Tegel outlet Holland!

TROPENROOSTER  🏝
Bij 27ºC of warmer hebben wij aangepaste openingstijden van 10.00 tot 14.00 uur🌡 Bij twijfel even bellen met: 0299-633701