Locaties & contact

WIJ ZIJN WEER OPEN.......🥳


👉 je kan gewoon langskomen, zonder afspraak. 


🟢 Joure 5 dagen per week geopend. 

🟢 Purmerend 6 dagen per week geopend.


 

Tegel Outlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Klanten vertellen
 • 'Héél erg goed!'
  Suzan uit Edam

  Prijzen zijn zeer laag, assortiment heel uitgebreid en de service perfect! Wij zijn voor de badkamer en het toilet prima geslaagd, maar voor de woonkamer echt de droom tegel gevonden. Een 10 met een griffel! Mannen van filiaal Purmerend, super bedankt.

 • 'Tegel Outlet is mijn nummer 1!'
  Ralph uit Heerhugowaard

  Vriendelijke ontspannen service. Ze denken echt met je mee, zien het voor zich en geven ook aan als iets anders of beter kan. Heel casual en topkwaliteit tegels! De prijs is ook zeer aantrekkelijk, zeker voor de tegels die ik er heb gehaald! Vergeet Gamma en de rest...TegelOutlet Holland is mijn nummer 1!

 • 'Onze badkamer is prachtig geworden!'
  Joke uit Dalerveen

  Wij zijn voor onze badkamertegels uitgekomen bij Tegeloutlet Joure. Heel goed geholpen door Jasien. Ook de service na levering was super. Onze badkamer is prachtig geworden. We kunnen dit bedrijf aanbevelen!

De koffie staat klaar!

Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord