Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Profielen

Profielen

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 1 van 1

Voor het plaatsen van glazen douchewanden heb je zogeheten profielen nodig. Deze zijn nodig voor de stabiliteit van de wanden, en zijn tegelijkertijd de finishing touch van je douchecabine. Bij Tegel Outlet verkopen we naast gereedschap van OX ook aluminium profielen van dit merk: perfecte kwaliteit voor een fijne prijs.


Aluminium profielen in diverse maten
Bij Tegel Outlet verkopen we verschillende profielmaten: 6, 8, 10 en 12.5 mm breed. Let op dat je de juiste profielmaat koopt zodat de wand er goed in past. De lengte van de profielen zijn eenvoudig op maat te zagen, zodat je ze precies passend kunt maken voor je douchebak. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en antraciet. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en daardoor onderhoudsvriendelijk.

De aluminium profielen zijn bij TegelOutlet te koop vanaf € 12,50 per stuk.


Bezoek een van onze vestigingen voor advies
Ben je van plan om zelf je badkamer flink onder handen te nemen? Laat je vooraf goed adviseren over het tegelwerk en de juiste lijm en voegsel. De adviseurs van Tegel Outlet weten waar je rekening mee moet houden en hoe je tot een perfect eindresultaat komt.

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord