Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Pendeldeuren in diverse maten

Pendeldeuren in diverse maten

Pendeldeuren in diverse maten

De pendeldeuren zijn probleem oplossers, heb je een kleine badkamer, dan is zo'n grote nisdeur misschien niet echt handig, zijn er veel kinderen in het spel, dan slaat zo'n grote deur best hard open! Dan is een pendeldeur erg handig, de twee halve deuren slaan minder ver open en het gewicht van 1 deur is veel minder, hierdoor gaat alles wat makkelijker en rustiger open voor kinderen. De pendeldeuren kunnen naar binnen en naar buiten open, naar binnen is makkelijk qua uitlekken van condens, alles valt nu netjes in de douche ipv buiten het douchegedeelte! Er zijn pendeldeuren in 80, 90, 100 en 120 cm.

Wij zijn tegelboer en verkopen ook sanitair, dit is een stukje service naar onze klanten, bij het kopen van wand- & vloertegels voor je badkamer heb je vaak ook een douchegoot, toiletset en/of een inloopdouche nodig. Wij hebben het een stukje makkelijker gemaakt en daarvoor hoef je dus niet meer verder te zoeken naar deze materialen, er zijn heel veel soorten glas en uitvoeringen verkrijgbaar, (zie foto's). Van een inloopdouche helder-glas tot matglas en zelfs zwartglas. Er is een schuifdeur in nis, maar ook een schuifdeur met softclose in hoek opstelling, er zijn nisdeuren en pendeldeuren, er is voor elk wat wils.

Kom eens langs bij een van onze winkels en laat je verrassen door ons zeer grote assortiment, alles op voorraad en geen partijhandel. De koffie staat altijd klaar.

Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord