Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Lijmen en voeg

Lijmen en voeg

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 8 van 8

U heeft een nieuw betegelde badkamer. Een plaatje om te zien. Maar je blijkt al snel last te hebben van lekkage. Hoe is dat nu mogelijk? Alle wand- en vloertegels zijn secuur en strak gelegd. Toch kruipt het vocht tussen de voegen door. Het gebruik van de juiste lijm en voegsel is van essentieel belang bij de betegeling van uw badkamer.


Lijm van Coba, advies van Tegel Outlet
Bij Tegel Outlet vind je verschillende lijmen (poeders en pasta) en voegsels van Coba. Het is belangrijk dat je de juiste lijm koopt voor het soort tegels waarmee je gaat werken. Koop je de verkeerde lijm dan kan dit vervelende gevolgen hebben, zoals lekkage en verkleuring van de tegels. Laat je daarom door ons adviseren over het soort lijm en voegsels. Wij weten precies welke lijm geschikt is voor welk soort tegel en ondergrond.


Krachtpatsers van Coba
Coba poederlijm 25 kilo voor vloerverwarming: deze lijm is perfect voor vloeren met vloerverwarming.

Coba poederlijm 25 kilo voor vloertegels
Deze Coba lijm is perfect voor uw vloertegels. Het is speciaal gemaakt om te gebruiken voor tegel over tegel.

Coba pasta voor kleine wandtegels 16 kilo
Deze pastalijm is perfect te gebruiken voor de kleinere wandtegels.

Coba pasta voor grotere tegels 16 kilo
Een kant en klare pastalijm voor grotere tegels en is geschikt voor tegel over tegel.

Coba lijmen en voeg
5 kilo voeg, verkrijgbaar in alle kleuren. Wij hebben ook de juiste primers, voor elke tegelklus.


Waterdichtset voor 1 badkamer
Dit product is essentieel voor het betegelen van je badkamer. Toch wordt het vaak vergeten of gewoon niet gedaan. Dit verwerkingsmateriaal wordt straks verplicht door de verzekering. Gebruik je het niet en er ontstaat lekkage, dan zal er geen verzekering zijn die dit dekt.

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord