Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Inloopdouche in 8 & 10 mm helder-glas

Inloopdouche in 8 & 10 mm helder-glas

Inloopdouche in 8 & 10 mm helder-glas

De Inloopdouche is niet meer weg te denken uit de tegenwoordige badkamer, er zijn diverse uitvoeringen. Er zijn uiteraard ook veel formaten verkrijgbaar, de inloopdouche is er vanaf 40x200 cm en dit loopt door per 10 cm tot 140x200 cm. Er is een ECO uitvoering in 8 mm, er is ook een 10 mm uitvoering, beide zijn met NANO technologie! Dit is een anti-kalk behandeling die meegebakken is in het glas. Dit is dus glas waar kalk geen hechting aan heeft en dit scheelt een heel stuk in het onderhoud van de inloopdouche. (de prijs begint vanaf €129,- en loopt op, hoe groter de wand hoe duurder!)

Wij zijn tegelboeren, maar verkopen ook sanitair, dit is een stukje service naar onze klanten, bij het kopen van wand & vloertegels voor je badkamer heb je vaak ook een douchegoot, toiletset en/of een inloopdouche nodig. Wij hebben het een stukje makkelijker gemaakt en daarvoor hoef je dus niet meer verder te zoeken naar deze materialen, er zijn heel veel soorten glas en uitvoeringen verkrijgbaar, (zie foto's). Van een inloopdouche helder-glas tot matglas en zelfs zwartglas. Er is een schuifdeur in nis, maar ook een schuifdeur met softclose in hoek opstelling, er zijn nisdeuren en pendeldeuren, er is voor elk wat wils.

Kom eens langs bij een van onze winkels en laat je verrassen door ons zeer grote assortiment, alles op voorraad en geen partijhandel. De koffie staat altijd klaar.

Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord