Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Gereedschap

Gereedschap

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 1 van 1

Goed gereedschap is het halve werk. Een terechte uitspraak. Wij hebben in onze showrooms klasse gereedschap waarmee je geen half werk levert. Voor elke tegelzetter – van beginnend tot gevorderd – en doe-het-zelver hebben we de juiste materialen.


Betaalbaar en professioneel
Je vindt in ons assortiment gereedschap van OX. Dit merk is zeer betaalbaar. Ondanks de prijs lever je niet in op de kwaliteit. Met dit professionele gereedschap rond je elke tegelklus netjes af en begin je moeiteloos aan de volgende. Van sponsen tot tegelkammen en tegelkruisjes, bij Tegel Outlet is het allemaal te verkrijgen.


Strak tegelwerk met levelsysteem
Als tegelzetter weet je hoe belangrijk het is om elke tegel op hetzelfde niveau te leggen. En je wilt natuurlijk altijd het perfecte resultaat opleveren. Met behulp van ons levelsysteem leg je zonder problemen een gelijkliggende tegelvloer en betegel je strakke wanden. Dit systeem voorkomt dat tijdens het droogproces van de tegellijm er verzakking en oneffenheden ontstaan. Met het levelsysteem legt iedereen eenvoudig een tegelvloer zo strak als een biljartlaken.

Kom langs in een van onze vestigingen en bekijk in de showroom het levelsysteem. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over de voordelen en het gemak.

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord