Corona Virus Update

­čÖĆ Ook in deze bijzondere tijden is en blijven onze showrooms in Purmerend en Joure geopend. Het filiaal Joure is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, filiaal Purmerend is 7 dagen in de week open, van 10:00 tot 16:00 uur. (Purmerend is de hele bouwvak open)

In al onze showrooms is voldoende ruimte om gepaste afstand te houden. Er zijn wekelijks nieuwe collecties (keramische) tegels (allemaal op voorraad of zeer snel leverbaar). Wij voorzien u graag van passend advies voor de beste keuze voor uw nieuwe vloer of wand. Hopelijk tot snel!

Belangrijk:
bent u verkouden of hoest u veel? Dan vragen wij u vriendelijk onze showroom niet te bezoeken. Het lijkt een vanzelfsprekendheid maar we zeggen het toch maar even! Wij willen graag dat alle bezoekers aan onze showrooms veilig kunnen rondkijken. Alvast bedankt en stay safe! 

Purmerend is:

7 dagen per week geopend
Van 10.00 tot 16.00 uur

Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord