Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Woonkamertegels   NEW VloerTegel voor de Woning 80x80 & 40x80 cm 3 kleuren

NEW VloerTegel voor de Woning 80x80 & 40x80 cm 3 kleuren

NEW VloerTegel voor de Woning 80x80 & 40x80 cm 3 kleuren

Wij hebben drie prachtige nieuwe tegels binnen, er is een lichtgrijs, middengrijs en donkergrijs. De tegels lijken op de tegels van een bekend TV merk, ook qua kleuren zijn ze hetzelfde, alleen de prijs niet! Vragen ze voor de merk tegels van 70x70 cm €79,95 p/m2, wij zijn natuurlijk een stuk goedkoper, deze tegels kosten bij ons in 80x80 cm €52,95 p/m2 en dat is uiteraard incl.BTW. (Wij mogen niet het merk noemen i.v.m. de advocaat die dan weer brieven gaat schrijven, het programma is te zien op RTL4, gaat over wonen......)

Er is ook een 40x80 cm verkrijgbaar in deze serie en dat heeft het bekende merk dan weer niet, de 40x80 cm wordt veel als wandtegel gebruikt in de badkamer, want groot maakt groter en een witte wandtegel heb je waarschijnlijk al vaker gehad en wordt nu wat saai. Een grote tegel betekend minder voeg en omdat de voeg grijs is ipv wit, zal deze ook veel minder snel vies worden.


Kom snel eens langs en laat je verrassen door het grote assortiment en onze voorraad, die is namelijk oneindig! Geen partijhandel, alleen A-kwaliteit en de goedkoopste van Nederland. De koffie staat altijd klaar.

Kleur
Grijs
Maat
80x80
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord