Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Woonkamertegels   Groots in grijs 100x100 cm in 2 kleuren

Groots in grijs 100x100 cm in 2 kleuren

Groots in grijs 100x100 cm in 2 kleuren

Een vloertegels met prachtige tekeningen, een stoere beton-look gemixd met een natuursteen-look. Wat een beauty, ongelovelijk mooi en geen tegel is hetzelfde.


Iedereen weet, groot maakt groter, ook in kleinere ruimtes juist grote tegels gebruiken, in een badkamer de wanden beplakken met grote tegels, maakt de badkamer ruimtelijker.


Vloertegels kunnen prima op de wanden worden gebruikt, onzin als het wordt te zwaar is uiteraard niet waar. Je weet toch, een kilo veren is even zwaar als een kilo ijzer......?


Er zijn twee zeer gaven en stoere kleuren, kom de tegels live bekijken, koop NOOIT een tegel online....! Geloof ons, dat wordt een kat in de zak. Tegels laten zich niet fotograferen, in het echt is het toaal anders, kleur, nuance enz enz zijn in het echt anders.


Kom eens langs, kijk bij vestigingen voor het filiaal in jouw buurt. Koffie staat klaar....

Kleur
Grijs
Maat
100x100
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord