Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Wandtegels   Wandtegel 30x90 cm wit motief in honingraad

Wandtegel 30x90 cm wit motief in honingraad

Wandtegel 30x90 cm wit motief in honingraad

Dit zijn speciale wandtegels, zeer groot in formaat 30x90 cm en in heel veel gave uitvoeringen! Wil je echt iets bijzonders maken van de badkamer, keuken, het toilet of andere ruimte, dan zijn dit jouw tegels. Er zijn egale kleuren, maar er zit ik elke tegel een prachtige nuance, de tegels leven op de wand. Er zijn ook diverse motieven, van grijs/wit geblokt tot blokjes in grijs 3D en met een honingraad print. (zie foto)

 

Koop NOOIT tegels online, laat je niet bedonderen qua looks of gevoel van de tegel, want dat kan je niet zien op je scherm. Kom tegels live bekijken, wij hebben grote showrooms en alles wat op de website staat is ook echt live te zien. 


Wij verkopen A-kwaliteit vloer en wandtegels voor Outlet-prijzen, maar verkopen GEEN partijhandel. Alles komt bij onze groothandel vandaan en die bestaat meer dan 80 jaar! Dat moet toch goed zijn, anders hou je het niet zolang vol. De koffie staat altijd klaar!

Kleur
Wit
Maat
30x90
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord