Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Wandtegels   Wandtegel 25x40 cm mat wit

Wandtegel 25x40 cm mat wit

Wandtegel 25x40 cm mat wit

Dit is een wandtegel die overal past, al zijn wij van mening dat groot, groter maakt en minder onderhoud geeft qua voegen! Soms is 30x60 cm niet handig qua maat of past de 25x40 cm gewoon beter bij de stijl die je wilt creëren?

Kies dan voor deze wandtegel, perfect qua haaksheid en rechter dan dit ga je ze niet vinden, goedkoper dan de bouwmarkt en ook nog veel beter qua kwaliteit! Een mindere kwaliteit wandtegel is voor een leek lastig te onderscheiden, kijk eens goed met het juiste licht naar de oppervlakte, een kwaliteitstegel heeft een strakke toplaag, slechte kwaliteit heeft een soort sinaasappel huid en in die kuiltjes gaat vuil en kalk zitten. Dit betekent extra onderhoud om de badkamer, toilet of keuken knap te houden!!!

Bij ons vind je A-kwaliteit tegels, maar ook heel veel kennis en die kennis helpt je het juiste aan te schaffen voor je badkamer, toilet of keuken.

Kleur
Wit
Maat
25x40
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord