Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

Onze vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Wandtegels   Strokenmix 3 formaten donkergrijs

Strokenmix 3 formaten donkergrijs

Strokenmix 3 formaten donkergrijs

De strokenmix is er in het donkergrijs, maar ook in 5 andere kleuren (zie andere advertenties) daardoor is er altijd een kleur in jouw smaak. Er is een bijpassende vloertegel in 30x60 & 60x60 cm, hierdoor perfect te combineren in elke badkamer en/of toilet.

De strokenmix wordt ook veel toegepast in keukens, een standaard witte tegel is wel een beetje uit, met deze strokenmix wordt elke keuken stoer en een kleur als zwart, donkergrijs of lichtgrijs wordt veel minder snel vies, geen witte voegen is minder zichtbaar vuil!

De strokenmix is voorverpakt met de volgende formaten, er is een 5x60, 10x60 & 15x60 cm, van elk zitten er 6 in een doos. Bij ons €47,50 p/m2 en dat is een stuk goedkoper dan in andere winkels. Zeer goed verwerkbaar, snijden strak en netjes en de stroken zijn zeer recht, allemaal A-kwaliteit!

Kleur
Grijs
Kom naar de winkel
TegelOutlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord