Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Vloertegels

Vloertegels

Gekozen filters: Bruin

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 20 van 48
1 2 3 »

Vloertegels zijn hot. Er zijn zoveel variaties beschikbaar, het is bijna onmogelijk om een keuze te maken. Met vloertegels geef je een ruimte een unieke uitstraling. Wil je je badkamer, keukenwand of toilet een nieuwe look geven? Dat kan met tegels van Tegel Outlet. Het mooiste: bij ons betaal je nooit de hoofdprijs. Wij geven tot 80% korting op de adviesprijs. Denk je nu dat we alleen restpartijen verkopen? Zeker niet! We kopen gewoon heel slim in. Ook in grote volumes. Daardoor kan je die goedkope tegels ook voor grote oppervlaktes kopen. En wil je na een jaar vloertegels bijbestellen? Voor de meeste tegels is dat geen enkel probleem.


Hoeveel vloertegels heb je nodig?
Als je de tegels gaat leggen, zal je altijd wat tegels moeten snijden. Om te voorkomen dat je niet uitkomt, adviseren we je om 10% meer tegels te bestellen dan je nodig hebt. Daarmee compenseer je het snijverlies. Bijvoorbeeld:

De vloer van je badkamer is 20 m2. Je wil vloertegels kopen bij Tegel Outlet. Dan koop je tegels voor 22 of 24 m2. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt. Hoe groter de tegel hoe meer snijverlies, al loop dit maar heel langzaam op qua percentage! Wij helpen je met uitrekenen, neem de maten van de vloer of badkamer altijd mee.


Inspiratie opdoen: tegels van over de hele wereld
Weet je nog niet precies welke tegels je moet kiezen? Dan is het leuk om online inspiratie op te doen. Op de website van Tegel Outlet bijvoorbeeld, maar ook op andere site. Kijk bijvoorbeeld eens op Instagram naar foto’s van bijzondere tegels. Zit er iets bij voor jouw huis? Neem de foto mee naar een van onze vestigingen en zoek met onze tegelexperts jouw droomtegels uit.

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is Outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord