Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Vloertegel Betonlook 75x75 cm donkerbeige

Vloertegel Betonlook 75x75 cm donkerbeige

Vloertegel Betonlook 75x75 cm donkerbeige

Onze nieuwe aanwinst van onze leverancier, deze fabrikant maakt prachtige vloertegels en ook nog eens belachelijk laag geprijsd! Je vindt deze 75×75 cm vloertegel echt nergens goedkoper, kom snel langs bij onze showroom. De koffie staat klaar en wij zien u graag verschijnen.

A-kwaliteit en slijtgroep 5+, dit is de hoogste groep, al onze tegels zijn dubbelhard gebakken! Dit is vaak bij een bouwmarkt absoluut niet het geval, dit zijn meestal tegels met een klasse 3 en dat is veel te laag!

Perfect te combineren met vloerverwarming, deze tegel moet je in het echt zien! Er zit een prachtige tekening in de tegels, een soort natuursteenachtige, betonlook? Misschien met woorden niet goed uit te leggen, daarom koop je nooit een tegel van een foto, koop je nooit een tegel online via een webshop. Tegels moet je live zien en voelen, zien en voelen is wat je bij ons in de showroom zeer goed kan komen doen.

Wij zeggen tot snel, de koffie staat altijd klaar.

Kleur
Beige
Maat
75x75
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord