Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Vloertegel 60x60 cm antraciet met wolk.

Vloertegel 60x60 cm antraciet met wolk.

Vloertegel 60x60 cm antraciet met wolk.

Wat een beauty, een betonlook-tegel in 2 fantastische kleuren. dit is een grote vloertegel in 60×60 cm met een prachtige print, een soort wolk. Dit is een tegel die je overal kunt gebruiken, de badkamer maak je met deze tegel superstoer, maar ook het toilet wordt een plaatje en zeer mooi als woonkamervloer te gebruiken!

Dit is dus een unieke tegel en zo ongelofelijk scherp geprijsd. De tegel is perfect met vloerverwarming te combineren en uiteraard vloeistofdicht, dus echt overal toepasbaar.

Kom snel eens kijken in 1 van onze 4 showrooms, tegels moet je live zien en NOOIT kopen via internet en/of webshop! Dit gaat zo vaak fout, wij hebben wel honderd verhalen van klanten gehoord. De koffie staat bij ons altijd klaar en binnenlopen kost helemaal niets.

Kleur
Antraciet
Maat
60x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord