Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Tuintegels

Tuintegels

Gekozen filters: 20x80 80x80

‼️LET OP: deze tuintegels zijn NIET geschikt voor op zand, maar WEL zeer geschikt voor op een gestorte betonvloer. Lees onder aan deze pagina waarom dat een HEEL GOED idee is! 

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren 
✅ Altijd heel veel voorraad! Onderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels. Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 20 van 27
1 2 »

Wij verkopen geen 'aparte' tuintegels en/of terrastegels, maar onze collectie A-kwaliteit vloertegels kan voor 100% gebruikt worden in uw tuin! Echt waar! 

Hoe dat werkt?
 Al onze tegels voor b.v. uw woonkamer, zijn vorst en vochtbestendig en kunnen daardoor allemaal als tuintegel en/of terrastegel worden gebruikt. Met de juiste ondervloer en lijm, kunnen ze daarom allemaal dus in uw tuin gebruikt worden! De tegels zijn 10 mm dik en kunnen daarom niet op zand gelegd worden, er moet eerst een verharde (beton) vloer onder. Deze wordt gestort op het zand. Belangrijk dus om eerst 10 tot 15 cm zand weg te graven en daarna de betonvloer te storten. Dit kunt u zelf doen of uitbesteden aan een aannemer, de richtprijs hiervoor is ongeveer €25,- per m2, maar bespreek dit vooral met uw aannemer (lees vooral verder want hier zitten vele voordelen aan!). 


Na het storten van het beton kan er een strakke zand/cementvloer worden gesmeerd. Onze A-kwaliteit tegels hebben uiteraard een strakke ondervloer nodig. Na het vlak maken van de betonvloer kan er gelegd worden. Aangezien bijna al onze tegels buiten kunnen worden gelegd, is de keuze enorm. Belangrijk is de juiste buitenlijm te gebruiken, deze moet vorst en vochtbestendig zijn en is uiteraard bij ons verkrijgbaar! 

Waarom zoveel moeite doen? 

- Omdat er beton is gestort heeft u nooit meer last van onkruid, mieren, wurmen, ongedierte etc.  

- U heeft ook nooit meer last van verzakte tegels of kuilen waar water in blijft staan

- Nooit meer kapotte tegels. Onze tegels blijven eenvoudig 25 jaar strak en netjes liggen,

- Tot slot heeft u ook bijna geen onderhoud meer! Na elke winter even de hogedrukspuit erover en klaar! Zo houd u tijd over om te genieten van uw mooie terras van tuintegels!

Heb je vragen of wil je meer advies? Kom dan vooral langs in één van onze vestigingen van TegelOulet Holland. 


Maak snel je keuze uit onze grote collectie tuintegels:

Klanten vertellen........
 • 'Supermooie tegels!'
  Jessie uit Schagen

  We zijn goed geholpen en de verkoper had alle geduld van de wereld voor mij als besluiteloos persoon.. Meerdere malen langs geweest in Purmerend en je werd altijd vriendelijk ontvangen en het is gezellig om hier te shoppen! Wij zijn erg blij met TegelOutlet en met onze prachtige tegels! 🙌🏻✨

 • 'Een hele dikke pluim!'
  Cor uit Heerenveen

  Geweldig geholpen door Jasien uit  TegelOutlet Joure, prima service, een hele dikke pluim. Komt al zijn afspraken na en de communicatie is echt perfect.....Dit maak je bijna nergens meer mee!

 • 'Wij komen zeker terug!'
  Marion uit Zaandam

  Zeer vriendelijk personeel. Je wordt in Purmerend erg goed geholpen. We gaan zeker weer terug om tegels te kopen. De keuze is enorm en veel meer van deze tijd dan andere Outlets. 

Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord