5 Vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring

Advies

Persoonlijk en op maat
Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Toilettegels

Toilettegels

Item 1 t/m 20 van 86
1 2 3 ... 5 »

Ook in het kleinste kamertje kan je een groots gebaar maken met toilettegels van Tegel Outlet. Want ook het toilet verdient een mooie look. Welke stijl je ook kiest, je vindt bijpassende tegels bij Tegel Outlet. Plaats bijvoorbeeld strokenmixen op het inbouwreservoir van het toilet. Of kies voor grote, donkere vloertegels. Met witte wandtegels geef je de ruimte juist een wat grotere uitstraling. Welke vloertegels en wandtegels je mooi kunt combineren, dat vertellen onze tegelexperts je graag.


De beste kwaliteit toilettegels voor de laagste prijs
Bij Tegel Outlet geloven we in kwaliteit. De tegels die je bij ons vindt zijn stuk voor stuk klasse-tegels. Wist je bijvoorbeeld dat er veel verschil zit in tegels van de bouwmarkt en de tegels van Tegel Outlet? En dat terwijl je bij de bouwmarkt vaak hetzelfde voor betaalt – soms zelfs meer! Hoe het kan dat je bij Tegel Outlet betere tegels koopt voor een lagere prijs? Doordat we slim inkopen. En doordat wij geen geld investeren in onnodig luxe ingerichte winkels. We houden het simpel. Goede tegels, lage prijzen en buitengewoon goede service.


Zelf de tegels leggen en zetten in je toilet?
Ga je je toilet zelf betegelen? Denk dan al bij de aanschaf van tegels na over hoe je ze gaat zetten. Kies je voor een geheel met dezelfde tegels op de vloer en op de wand? Of wil je aparte wandtegels en vloertegels? Als je je tegels hebt gekozen, adviseren we je over lijm en voeg. Dan weet je zeker dat je tegels goed blijven zitten. Zorg dat je een goede tegelsnijmachine in huis hebt. Je wilt immers niet je tegels verpesten doordat ze op de verkeerde plek afbreken. Laat je je tegels toch liever zetten door een vakman? Dan brengen wij je met een tegelzetter in contact.