Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Strokenmix & 3D bricks   Bricks 3D grijs

Bricks 3D grijs

Bricks 3D grijs

Dit zijn 3D bricks speciaal voor projecten als de schouw in de woonkamer, of om een stoere muur te creëren! Deze bricks zijn van leisteen en in 4 kleuren, er zijn ook twee uitvoeringen in graniet. De leisteen uitvoering is er in 4 kleuren: beige, grijs, bruin en antraciet. De granieten bricks zijn er in wit en zwart.

Helaas zijn beiden niet te gebruiken in de natte ruimte, in de badkamer kan je beter onze andere 3D bricks tegels gebruiken, ook te vinden op onze website, die zijn namelijk wel waterdicht en perfect voor natte ruimtes.

Deze 3D bricks zijn zeer makkelijk aan te brengen, dit zijn eigenlijk steeds dezelfde puzzelstukken, na het plakken van de bricks ben je meteen klaar, er hoeft dus niet gevoegd te worden. Zeer makkelijk verwerkbaar met een slijptol met diamantblad, wij leggen het je graag uit.

Dat is ook de service van onze winkels, wij helpen je met alles op het gebied van verwerken van vloer, wand of 3D Bricks, welke lijm, wat voor gereedschap? Echt met alles!

Let op, de leisteen 10x40 cm is er vanaf €69,50 p/m2, de granieten 10x40 cm zijn er vanaf €89,50 p/m2. (dit is een duurdere steensoort) Er zijn ook XL varianten die zijn 15x60 cm en een stuk goffer qua steen, deze zijn er vanaf €79,50 p/m2.

Kleur
Grijs
Maat
10x40
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord