Tegel Outlet Holland Home   Tegels   NIEUW 75x75 Cement-look grijs

NIEUW 75x75 Cement-look grijs

NIEUW 75x75 Cement-look grijs

Een nieuwe tegel in ons toch zeer grote assortiment, een grote cement-look in 75x75 cm, er zijn 3 fantastische kleuren. Er is een grijs, antraciet en taupe. Een grote tegel in de woonkamer laat de woonkamer groter lijken, minder voeg is minder onderhoud. Deze tegel is uiteraard perfect te combineren met vloerverwarming. Wist je dat een keramische tegel de enige echte perfecte vloer is met vloerverwarming, er is geen vloer die de warmte beter en sneller doorgeeft dan een tegel. Een keramische tegel kan zeer goed tegen water, vuil, huisdieren, kinderen en feestjes, je hoeft echt nergens meer bang voor te zijn. Dit is uiteraard met hout, laminaat of PVC allemaal heel anders!

Wij zijn een Outlet qua prijs, maar absoluut niet qua assortiment, wij bestellen alles direct bij een groothandel! Dit betekend dat onze voorraad oneindig is en dat alles op voorraad ligt bij ons en ook na-besteld kan worden. Wij zitten niet op een A-locatie en hebben geen personeel, dit merkt je direct in de prijs van onze tegels, lijm, voeg en sanitair. Kom snel eens langs in onze showroom, er zijn er genoeg in het land, dus er is er altijd eentje in de buurt.


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Kleur
Grijs
Maat
75x75
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord