Tegel Outlet Holland Home   Tegels   NEW Beton-look 60x60 lichtbeige

NEW Beton-look 60x60 lichtbeige

NEW Beton-look 60x60 lichtbeige

Wat een beauty, een beton-look tegel in 2 fantastische kleuren en 3 formaten. Er is een grote vloertegel in 60x60 cm daarbij is er ook een 30x60 cm, te combineren met een strokenmix. Dit is een tegel die je overal kunt gebruiken, de badkamer maak je met deze tegel superstoer, maar ook het toilet wordt een plaatje. Ook zeer mooi als woonkamervloer! 

NIEUW.........nu ook kleuren in 75x75 cm, er zijn 4 nieuwe kleuren bijgekomen, wit, lichtbeige, beige en donkergrijs.


De grote 60x60 cm op de vloer van de badkamer, de 30x60 op de muur in de douchehoek en de strokenmix achter het nieuwe wandcloset. de tegels worden grijs gevoegd, een grijze voeg wordt veel minder snel vies dan een witte voeg.


Deze tegel zijn nergens anders te koop, de 30x60 cm & strokenmix worden namelijk speciaal en alleen voor ons gemaakt! Dit is dus een unieke tegel en zo ongelofelijk scherp geprijsd. De tegel is perfect met vloerverwarming te combineren en uiteraard vloeistofdicht, dus echt overal toepasbaar.

Maat
60x60
Kleur
Beige
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord