Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Net binnen 60x60 cm zilver

Net binnen 60x60 cm zilver

Net binnen 60x60 cm zilver

Net binnen en nu al een topper in ons zeer ruime assortiment, een prachtige natuursteen-look, maar wel in een geheel nieuw jasje. De look van nu en in het formaat 60x120 cm te leveren, want je weet het.....!


GROOT maakt groter en een 60x120 cm in wildverband kan prima in elk toilet en zeker in elke badkamer. Een formaat als 60x60 cm is sowieso het kleinste formaat wat wij verkopen in een toilet en badkamer, maar soms als de maten van de badkamer slecht uitkomen met 60x60 cm.

Dan is vaak het formaat 60x120 cm in wildverband verwerkt de perfecte uitkomst.


Het grote formaat heeft nog een belangrijk pluspunt, minder voeg is minder onderhoud en vergeet niet dat minder voeg ook ruimtelijker maakt. De tijd van 45x45 en 30x60 cm is echt klaar, nu is het minimaal 60x60 cm dat de klok slaat, maar liever groter en alles in één kleur!


Alles in één kleur maakt alles ook veel ruimtelijker en na het toilet is onze badkamer de kleinste ruimte, dus het mag altijd groter ogen....


Kom langs in onze winkel, dan laten wij alles hierboven live zien, bespreken alles en helpen je aan de droom-tegel voor je nieuwe toilet, badkamer of woonkamervloer.


ONS ASSORTIMENT IS VELE MALEN GROTER DAN DE WEBSITE DOET LIJKEN......!

Kleur
Grijs
Maat
60x60
Tegeldikte
9 mm
Gerectificeerd
Ja
Geschikt als tuintegel
Ja *niet geschikt op een zandbodem, wel geschikt op een verharde vloer
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord