Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Natuursteenlook-tegels

Natuursteenlook-tegels

Gekozen filters: Wit 31x62

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Geen producten gevonden

Wist je dat natuursteen al meer dan 5.000 jaar als bouwmateriaal wordt gebruikt? Natuursteen is namelijk sterk en duurzaam. Het materiaal is echter ook duur, zeer vlekgevoelig en poreus. Terwijl je voor veel minder geld van een hogere kwaliteit kunt genieten, een natuursteen-look of leisteen-look tegel is wel slijtvast, vloeistofdicht en zeker niet poreus, maar ook niet vlekgevoelig. Bij Tegel Outlet vind je daarom natuursteenlook-tegels en leisteen-look. Dat zijn keramische tegels met een natuursteen uitstraling.


Natuursteenlook-tegels voor elke ruimte in huis
Alle natuursteenlook-tegels en leisteen-look tegels van Tegel Outlet hebben een sterke, waterdichte glazuurlaag. Daarmee zijn de tegels geschikt voor elke ruimte in huis, maar ook voor buiten op het terras. Natuursteenlook-tegels zijn supersterk en krasvast. Laat gerust iets vallen op je stenen vloer en maak je geen zorgen om een omgestoten beker. Je tegelvloer kan het allemaal aan.


Uitgebreid aanbod in diverse kleuren en maten
Natuursteenlook-tegels hebben we in verschillende kleuren en maten. De tegels hebben we in bruintinten, grijs, antraciet, zwart en nog veel meer kleuren. De tegels zijn meestal niet effen, maar hebben een werkje erin. Soms is dat effect heel subtiel, maar andere tegels hebben juist weer een opvallend patroon. We hebben natuursteenlook-vloertegels, maar ook een leisteen-look. Dan kan je nog kiezen voor kleine tegels, zoals in een strokenmix. Maar we hebben ook vierkante en rechthoekige tegels in 30×60 cm. We hebben zelfs XL-tegels, tot wel 80 x 80 cm.


Tegeladvies bij Tegel Outlet Nederland
De perfecte tegel kiezen kan best lastig zijn. Welke tegelsoort, afwerking, kleur en afmeting wil je hebben? Kies je voor tegels op de vloer of op de wand? En welke tegels kan je mooi combineren? We helpen je er graag bij. Je vindt onze tegeloutlets in JourePurmerend en Schagen. Daar staan onze tegelkenners voor je klaar. Pak er rustig een kopje koffie bij en loop op je gemak rond. De prijzen voor de tegels staan duidelijk op de krijtbordjes of op de tegels zelf. We geven je advies over de juiste tegel. Zo laten we je nooit een wandtegel kiezen als je je vloer wil betegelen. Een vloertegel op je wand gebruiken kan dan weer wel. Kortom, we hebben genoeg te vertellen! Zien we je snel in de winkel?

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is Outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord