Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Natuursteenlook rustiek 30x60 cm antraciet

Natuursteenlook rustiek 30x60 cm antraciet

Natuursteenlook rustiek 30x60 cm antraciet

Dit is een serie in twee kleuren en er zijn twee formaten, er is een 60x60 cm en een 30x60 cm, de kleuren zijn lichtgrijs en antraciet. Een tegel die prima te combineren is in de badkamer, de grote 60x60 cm antraciet op de vloer en de lichter grijs 30x60 cm op de wand, zo heb je 1 stijl tegel in de hele badkamer.


De tegels kunnen uiteraard ook gewoon in de woonkamer, want eigenlijk is de 60x60 cm ook een woonkamer-tegel, het is dus een echt vloertegel voor ook grotere oppervlaktes. deze tegel is perfect te combineren met vloerverwarming en ze zijn uiteraard allemaal vloeistofdicht, dit is echt leisteen zeker niet! Wist je dat echt natuursteen of leisteen een open poriën product is, dus elke vloeistof wordt het natuursteen ingezogen en wordt een blijvende vlek, je hebt huisdieren, koop dan nooit echt natuursteen, elk ongelukje wordt een prachtig blijvende vlek in je veel duurdere natuursteen. Zijn er kinderen in het spel, dan is echt leisteen en/of natuursteen absoluut niet handig, misschien zelfs wel een beetje dom!


Laat je goed adviseren, er zijn misschien vrienden en/of familie die er een keer zijn ingestonken en echt leisteen of natuursteen hebben gekocht, moet je eens vragen of het een succes was/is??? Wij weten het antwoord al, kom eens langs om dit soort tegels live te zien, het zijn stuk voor stuk plaatjes van tegels.

Kleur
Antraciet
Maat
30x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord