Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Natuursteen-look 60x60 cm antraciet

Natuursteen-look 60x60 cm antraciet

Natuursteen-look 60x60 cm antraciet

Echt natuursteen is prachtig, maar heeft veel nadelen! Het is poreus, het is daardoor erg vlekgevoelig en zeer lastig netjes te houden. Je kunt elk jaar de hele vloer impregneren, maar daar moet je dan wel echt zin in hebben, hele huis leeg halen en op de knietjes eerst alles met wasbenzine en doeken reinigen, daarna alles impregneren!

Het kan veeeeeeeeel makkelijker, koop bij ons een natuursteen-look, dit is een keramische vloeistofdichte tegel in slijtgroep 5 (de hoogste). Deze tegel is zeer goed geschikt voor de woonkamer, maar ook prima in de badkamer te gebruiken. Leg er een vloerverwarming onder en je bent de eerste 25 jaar klaar, of 50! Op de foto zie je een 60x60 cm, maar er is ook een 30x60 cm verkrijgbaar.

De tegel kan ook buiten worden verwerkt, dus trek de woonkamer door naar de tuin, geeft een groots gezicht.

 

Kleur
Antraciet
Maat
60x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord