Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Motieftegels   NEW 3D kiezelsteen in tegel 33x65 cm grijs

NEW 3D kiezelsteen in tegel 33x65 cm grijs

NEW 3D kiezelsteen in tegel 33x65 cm grijs

Dit is het nieuwste van het nieuwste, een grove kiezel gestapeld als tegel. Er zijn twee kleuren en deze tegel is na het voegen vloeistofdicht. Het is een puzzel die perfect in elkaar past, na het voegen is het een prachtig geheel. Dit kan in de keuken, badkamer, maar ook op de openbaar of buiten. 


Deze tegel maakt elke muur stoer, geeft een robuuste uitstraling en is er in twee prachtige kleuren (zie foto's). Voor de prijs hoef je het niet te laten, zo goedkoop en in deze A-kwaliteit vind je het nergens.

 

Waak voor namaak, er is veel B-keuze of zelfs nog erger C-keuze te koop!!! NIET bij ons, alles is A-kwaliteit, de tegels komen uit de fabriek van Italië, Spanje of Duitsland. GEEN partijhandel, alles uit voorraad leverbaar en het aantal meters maakt ons niet uit??? Van 1 tot 1000 m2, niets is ons te gek!


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Kleur
Grijs
Maat
33x65
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord