Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Motieftegels   Motief-tegel 60x60 in 6 verschillende prints

Motief-tegel 60x60 in 6 verschillende prints

Motief-tegel 60x60 in 6 verschillende prints

Een prachtige motief-tegel in 60x60 en in 6 verschillende prints, dit past perfect in een grote hal of in een bijkeuken. Deze tegel is vloeistofdicht en kan zeer goed met vloerverwarming gecombineerd worden.

Maak in het toilet een gave look, of gebruik deze tegel als achterwand in de keuken, de mogelijkheden zijn zeer groot! Koop dit soort tegels NOOIT online, het uiteindelijk resultaat valt altijd tegen, tegels moet je voelen en live zien! Gebruik onze 25 jaar ervaring, wij helpen je met de juiste kleur combinaties.


De motieftegels kunnen prima buiten gebruikt worden, ze zijn vorstbestendig! LET OP..., niet op zand, ze moeten verlijmd worden op een beton of zand/cement vloer. De tegels zijn ongeveer 10 mm dik. 

Maat
60x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord