Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

5 Vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring
Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Motieftegels en Mozaïektegels

Motieftegels en Mozaïektegels

Item 1 t/m 10 van 10

Mozaïektegels zijn er echt in alle soorten en maten. Bij Tegel Outlet vind je ronde, vierkante en rechthoekige mozaïekjes. We hebben bijvoorbeeld tegels met een Oosterse uitstraling. Daarmee geef je eenvoudig een wereldse look aan je badkamer, toilet of keuken. Met mozaïek creëer je eenvoudig een kleurrijk geheel.


Mozaïektegels aan de vloer en op de wand
Natuurlijk kan je ervoor kiezen om hetzelfde patroon op de wand en op de vloer te leggen. Mits de tegel geschikt is, natuurlijk. Een wandtegel kan niet altijd op de vloer gelegd worden. Een vloertegel kan wel altijd op de wand gezet worden. Wil je het mozaïekpatroon dus van de vloer op de wand laten doorlopen? Kies dan een vloertegel met mozaïek.


Mozaïektegels of mozaïekmatjes?
Tegels waren de standaard, maar veel mozaïek leveren we tegenwoordig in matjes. Bij Tegel Outlet vind je vooral matjes van 30 bij 30 cm. Zo kan jij of je tegelzetter de mozaïekmatjes snel verwerken. De mozaïektegeltjes die niet in rechte lijnen geplaatst worden, zijn vervaardigd in een ‘interlock’-model. Zo zijn ze eenvoudig te zetten. Het verloop is vervolgens prachtig.


Bekijk de mozaïektegels bij Tegel Outlet
Ben je op zoek naar mooie mozaïektegels? Kom dan zeker eens langs in een van de winkels van Tegel Outlet. We hebben een divers assortiment op voorraad. Bovendien vind je bij ons alleen de beste kwaliteit tegels. En dat tegen bodemprijzen. Waar wacht je nog op?